fbpx
Alder & Heather Court

Alder & Heather Court

Our renovation commission involved a series of one-bedroom flats, initially built in 1960 for housing the elderly. Sixty-one years on and they were certainly in need of some love!

Markham Court

Markham Court

Standing strong for 46 years, Markham Court was starting to show its age, so plans were drawn to refurbish the building to make it much more comfortable to live in.

Medici – Hockley

Medici – Hockley

The brief was to make the Medici a modern force within the city’s creative quarter and provide much needed quality accommodation for students attending Nottingham Trent University.

Shireland Technology Primary School

Shireland Technology Primary School

Having received funding from the Government’s free school capital programme, plans were drawn up for an ambitious new primary school in Smethwick to supplement the adjoining Shireland Collegiate Academy.

Grangewood Estate

Grangewood Estate

To take the 8,000 square metre site from its current weather-beaten tired state to an eye-catching, resilient series of energy-efficient flats, Westville to carrie out all the insulation, cladding and render work.

Ice House – Nottingham

Ice House – Nottingham

Following a survey that identified cladding on the exterior of Nottingham’s Ice House as a potential fire risk to inhabitants, contractor, Norwest Industrial Roofing, contacted Westville to explore safer alternatives.

Romorantin Place – Long Eaton

Romorantin Place – Long Eaton

Boarded up and derelict for over several years, Romorantin Place was definitely in need of some love and attention. Commissioned by United Living, we were asked to install external wall insulation and render to the twenty nine formally decommissioned bedsits, that make up this Long Eaton project.

Elizabeth Place – Market Harborough

Elizabeth Place – Market Harborough

Contracted by McCarthy & Stone, Westville was instructed to install render and cladding to the newly built Elizabeth Place development in Market Harborough. Any products chosen had to be in line with the overall plans of the building, ensuring residents were warm, safe and had a beautiful place to live. A vital part of the brief was as the site was being developed near an industrial estate, the appearance needed to be kept in line with the area.

Have you received one of our leaflets? ⤒
Please choose your area. ⤓